Publicaties

Welkom in onze uitgeverij: Het Centrum voor Belevingspsychologie, CvBp.

In onze webshop vind je al onze eigen publicaties, naast een verzameling van externe (kranten)artikelen. We hopen het aanbod op het gebied van Belevingspsychologie steeds verder uit te breiden met meer auteurs en publicaties. Wil jij auteur worden? Lees dan de voorwaarden om zelf auteur te kunnen worden van het CvBp.

Wij dragen deze kennis jaarlijks uit op ons HBM Congres voor de markt van professionals in personeel en organisatie.

Hier kunt u kiezen uit eigen publicaties van myHBMresearch. Het aanbod is nog groeiende dus kom regelmatig terug voor een update. Bezoek ook onze bibliotheek waar elders verschenen artikelen en publicaties staan vermeld.
Boekshop

Hier vindt u binnenkort een aantal artikelen die van belang zijn voor het grotere overzicht van het vakgebied van de belevingspsychologie. We geven ook de klassieke psychologie weer waardoor er een breed spectrum aan artikelen wordt weergeven en de geïnteresseerde lezer breed wordt geïnformeerd.
Bibliotheek

We nodigen alle ACToren van harte uit om hun kennis en kunde te delen door het op papier te zetten en er een boek over te schrijven. Wij geven je, onder voorwaarden, een platform om het gedachtegoed van belevingspsychologie verder uit te werken.
Voorwaarden